Bokanbefaling, Catching Fire og meer

NÅ, er jeg lei av å skrive at jeg er lei meg for at jeg ikke har fått blogget, og det er jo min feil:O Nå skal jeg prøve å skjerpe meg (igjen) meen jeg vet at neste veke blir det veldig lite tid til blogging, siden det er så mye som skjer. MEN jeg skal prøve!

For øyeblikket sitter jeg egentlig med lekser, eller... jeg skulle holde på med lekser. Men nå sitter jeg her og stapper i meg kjeks, leser i en smoothies-oppskriftbok, og hører på musikk♥Hvertfall så har jeg sett Hunger Games- catching fire! Den va sykt bra, og jeg har egentlig bare lyst til å se den igjen! Akkurat nå er den øverst på de filmene jeg liker best- ingen tvil, og jeg kan ikke vente til neste film kommer ut! Jeg har ikke lest noen av bøkene, noe som gjorde det veldig spennende å se filmen. Men NÅ må jeg lese den tredje boken! Kan ikke vente over et år på å få vite hva det er som skal skje.

Jeg har forresten en bokanbefaling til dere! Den heter Divergent. Jeg har lest første boken, og skal begynne på bok nr.2- Insurgent, og jeg gleder meg skikkelig! Så har vi en tredje bok, Allegiant. Jeg vet ikke hvor mye jeg kan si uten å røpe noe, så jeg sier bare LESLESLES! Den kommer på film i 2014, og klarer nesten ikke vente til den kommer ut!


Har dere lest noen av dem?

Ha en fin torsdagskveld videre!♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte

Marte

18, Ålesund

Hei! Jeg heter Marte. Her kommer jeg til å fortelle dere litt om livet mitt, og egentlig alt som skjer rundt meg. Enjoy it, og legg gjerne igjen en kommentar! :P

Kategorier

Arkiv

hits