Dette er så trist

Jeg tenkte bare å fortelle dere at det kanskje blir litt lite blogging denne tiden. Har noe privat jeg prøver å komme meg forbi.

Kan si at det har med et familiemedlem å gjøre, at den personen har gått bort. Til et mye finere sted enn her, der hun har det trygt og godt, er frisk og har det bra. Det er veldig tungt disse dagene, og merker at det tærer på meg. Det at hun er borte, og at jeg aldri mer skal få se henne igjen. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, men da det er stille og jeg sitter for meg selv, begynner hodet mitt å lete opp gamle minner, scener og samtaler vi har hatt. Jeg klarer ikke koble det av. Men det er bare gode minner jeg har. Har ingenting jeg ikke vil huske.

Jeg vil alltid huske det fine smilet ditt, den fine sangstemmen din du stemte i når vi sang for deg- den fine andrestemmen du la på når vi sang. Den fine latteren din du smittet alle med, slik at alle andre måtte le. De fine ordene dine, alle de komplimangene du kom med, for å gjøre oss glad. Alle oppmuntringene du kom med for at vi skulle gjøre det bra på skolen. Lørdagene du ringte hjem til oss for å snakke med oss, og du ringte tidlig for å komme oss i forkjøpet. Alt. Jeg kommer til å savne deg så mye, kjære fantastiske deg. Du var et utrolig bra menneske, med så mye glede og varme. Jeg kommer til å savne den gode tryggheten du omringet alle med. Ahh.. dette er så forferdelig. Kjenner det så langt inne i hjertet. Du var fantastisk ♥

Jeg gleder meg til den dagen, kjære deg, når jeg skal få se deg igjen oppe i himmelen. Det skal bli fantastisk å se deg der. Du har betydd alt for meg, og jeg kommer aldri til å glemme deg! Aldri! 

Har så mange tanker som surrer oppe i hodet mitt akkurat nå, må prøve å få samlet meg. Må prøve å ta meg sammen og reise meg opp på beina igjen. Og jeg vet at du sitter der oppe å våker over oss, og passer på at vi har det bra. At når det er solskinn, er det du som smiler. At du alltid kommer til å være der.


Glad i deg♥

2 kommentarer

cuskima

01.11.2013 kl.15:54

Vet du eg har mistet nesten alle i min familie og det som hjelper meg er å sette pris på at eg fikk være med dem og bli kjent med dem og at eg er et bedre menneske pga dem.

Ta tiden til hjelp så skal du se at etterhvert husker du mer og mer av de gode tingene :)

Marte

01.11.2013 kl.17:07

cuskima: Ånei, har du? Så trist! Ja, merker at hun har hatt veldig god påvirkning på meg. Er også kjempeglad for at jeg har fått brukt så mye av livet mitt med henne.

Tusen takk, det skal jeg gjøre:) <3
(sender varme tanker til deg<3)

cuskima

01.11.2013 kl.17:59

Tusen takk søte du og samme til deg <3

Skriv en ny kommentar

Marte

Marte

18, Ålesund

Hei! Jeg heter Marte. Her kommer jeg til å fortelle dere litt om livet mitt, og egentlig alt som skjer rundt meg. Enjoy it, og legg gjerne igjen en kommentar! :P

Kategorier

Arkiv

hits