Den store drømmen<3

Jeg fikk et spørsmål, jeg tenkte jeg kunne svare litt "nærmere" på. Det blir et litt mer personlig innlegg denne gangen. Jeg vil fortelle dere om min største drøm, som er å bli skuespiller. Ikke for å bli kjent, men for det ser så syykt gøy ut, og det er teater og skuespill jeg føler jeg brenner for dypt inne i hjertet.♥

Det å være skuespiller i et teaterstykke, er helt fantastisk. Jeg føler meg så fri, og har det SÅÅ BRA på scenen. Og da tenker jeg, det å leve med dette på fulltid, må være magisk! 

Dette er en drøm jeg har hatt noen år, ganske mange, egentlig. Det sitter så langt inne, og jeg tenker på det hver dag. Jeg føler det er en drøm jeg må gjennomføre. En drøm jeg skal bevise jeg kan virkeliggjøre.

Det som bekymrer meg er at det er et veldig vanskelig yrke å leve av... Det er vanskelig å slå gjennom. Det er mye hardt arbeid, noe jeg egentlig ikke har noe imot i det hele tatt! Så jeg vil så gjerne klare å gjennomføre dette!

Men her i Norge er det vanskelig å bli kjent, eller... det er et så lite land, så det blir vanskelig å bli skuespiller...

Jeg skulle gjort alt for å fått bli med i en film, eller teaterstykker i Oslo! Jeg hadde begynt å gråte av glede hvis jeg fikk den muligheten. Det er jeg sikker på! Jeg elsker teater og det kommer jeg alltid til å gjøre!

Mange sier til meg at jeg ikke burde satse på skuespilleryrket fordi det ikke er enkelt osvosv. Men det som er, er at da de sier det, kommer det en svak stemme oppi hodet mitt, som sier: "bare vent og se! Jeg skal vise dere at det går!"
Det er noe jeg fortsatt vil holde på. Jeg har lyst å vise at det går ann. 

Har et ordtak, jeg^^

There are so many people out there
that will tell you that you can't.
What you've got to do 
is turn around and say "Watch me!"

Jeg blir veldig lei meg når jeg tenker på at det kanskje ikke kommer til å gå. Men jeg skal prøve! Jeg skal prøve så hardt at jeg selv finner ut at dette var en dom idè!


(Denne elsker jeg <3 )

Har dere noen store drømmer som virker uoppnåelig? Hold på den, og tro på at det kommer til å gå! :D

Gjerne kommenter hvar dere tenker og hva dere synes. Jeg kommenterer tilbake ^^

Har dere noen tips, gjerne kom med dem! ♥♥

4 kommentarer

Pia Eline

17.09.2013 kl.00:12

Hærlig!❤ Liker de som tørr å innrømme at de har store og "umulige" ønsker! Fortsett å prøve så vil du få det til!❤

Marte

17.09.2013 kl.11:02

Pia Eline: Ååhh! Det varmet! ? Er så koselig å få slike positive kommentarer tilbake, har ikke ord!!? TAKK<3
Har du noen slike ønsker eller tanker, er det bare å fortelle om dem! Jeg vil veldig gjerne høre^^

Karoline E.N

17.09.2013 kl.15:08

Syns du skal følge drømmen din :)

Marte

18.09.2013 kl.07:57

Karoline E.N: Taakk Karoline! :D Koselig at du synes det ?

Skriv en ny kommentar

Marte

Marte

17, Ålesund

Hei! Jeg heter Marte. Her kommer jeg til å fortelle dere litt om livet mitt, og egentlig alt som går an å blogge om. Enjoy it, og legg gjerne igjen en kommentar! :P

Kategorier

Arkiv

hits