BlaBlaBla

Da er den første skoleuken unnagjort, og har gått overraskende bra! Er selvfølgelig veldig sliten, men det ser ut som at det blir et bra skoleår! Har lærere som er MYE bedre enn i fjor, nye folk, nye fag, nye klasserom (betyr faktisk mye:O ) og myemye mer. Så jeg har hatt et god start på det nye skoleåret! 
:D
Ellers, så var jeg på Moa i dag, og handlet inn ting til skolen, en bok, enda mer til skolen og to armbånd, noen øredobber, og et sjald. For dere som bor her i Ålesund, så er det salg på Indiska! Jeg har egentlig ikke funnet noe der før, og har aldri hatt sansen for den butikken, MEN jeg var innom der i dag, og der var faktisk mye fint! PLUSS at det var 70% på ting som allerede var på salg. Kansje dere får meg som fast kunde? Men ja... Løp og Kjøp!! Jeg kan vise dere det jeg kjøpte meg der en annen gang.Liker dere indiska, og har dere hatt en fin uke?

Har dere husket å stille spørsmål til spørsmålsrunden?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marte

Marte

16, Ålesund

Hei! Jeg heter Marte. Her kommer jeg til å fortelle dere litt om livet mitt, og egentlig alt som går an å blogge om. Enjoy it, og legg gjerne igjen en kommentar! :P

Kategorier

Arkiv

hits